Comandă online un raport de credit

Solicită un Raport al istoriei de credit pentru o persoană fizică

Verifică agentul economic

Verifică situația companiei: fondatorii, administratori, adresa, istoric etc.

Verifică Bonitatea ta pentru un credit

+373
Primește o ofertă de credit
5.jpg
Credibilitate creditară
Detalii ➞
6.png
Riscuri creditare
Detalii ➞
7.png
Biroul istoriilor de credit Infodebit
Detalii ➞
6.png
Scoring financiar
Detalii ➞

Biroul Istoriilor de Credit in Chisinau

Istorii Creditare. Datorii

INFODEBIT.md oferă posibilitatea verificării istoriei creditare a persoanelor fizice si juridice. Puteți verifica propria istorie de credit sau, in condițiile legii, istoria creditară a unui terț. Istoria creditară este informația despre orice angajament de plata a oricărui creditor (bănci, companii creditare nebancare, telecomunicații, utilități, asigurări, companii de colectare). Disciplina de plata fata de terți este un criteriu fundamental la luarea deciziei de creditare, de furnizare a unui produs sau serviciu fără plata in avans, pentru a oferi un produs sau serviciu in condiții mai avantajoase sau mai puțin avantajoase.

Registrul Hotararilor judecatoresti

INFODEBIT te informeaza daca exista o hotarare judecatoreasca in privinta unei persoane fizice sau juridice si, de asemenea, iti permite sa faci cunostinta cu aceasta hotarare, daca hotararea nu este secretizata sau in limita acceptata de legislatie si de sistemul informational specializat PIGD. Reflectam in Registru doar hotarârile care dezvaluie identitatea persoanei. Existenta unei hotarâri judecatoresti nu presupune neaparat si existenta unei obligatii de plata, iata de ce fiecare caz urmeaza fi examinat, studiat continutul hotarârii si verificat daca au fost sau nu epuizate toate caile de atac.

Despre taxe și Impozite.

Include numărul și suma impozitelor plătite și a taxelor plătite sau restante. Informațiile fiscale sunt informații actuale și importante pentru luarea unei decizii de creditare.

Registrul garantiilor bunurilor mobile

Registrul garanţiilor se ţine în scopul înregistrării gajului bunurilor mobile, leasingului financiar şi a altor drepturi de garanţie asupra bunurilor mobile.

Cadastru bunurilor imobile.

INFODEBIT.md va afișa informații din Cadastru bunurilor imobile, precum ;i date despre bunurile ipotecate, asupra cărora sunt interdicții sau notificări. Existenta unui bun imobil indică faptul că o persoană a avut mijloacele necesare pentru a achiziționa un imobil sau a fost evaluată de către creditor ca fiind de încredere. Existenta unui imobil mărește scorul de credit al persoanei.

Raportarea Financiara si Fiscala

INFODEBIT oferă informații despre raportarile financiare si fiscale, inclusiv care este ultimul raport anual, dacă au prezentate sau nu, in termen, toate rapoartele solicitate de lege. Prezentarea rapoartelor cu întârziere sau restantele fata de buget indică faptul că conducerea companiei nu-si îndeplinește sau nu dorește să-și îndeplinească în mod corespunzător obligațiile care îi revin în temeiul legii, care pot, de asemenea, afecta executarea si obligațiilor contractuale.

Informatie Financiara

INFODEBIT.md oferă acces la cele mai importante informații financiare ale entităților juridice, date din rapoartele acestora necesare pentru evaluarea solvabilității, bonității și credibilității companiei.

Evenimente importante

Am adunat informații despre evenimente importante, care merită atenția Dvs la evaluarea unei companii sau persoane, sau pentru prevenirea unei fraude (anunțuri din Monitorul Oficial, di alte ziare, avize publice, pierdere sau furt de acte etc.).