INFODEBIT şi MOSER la un Mic Dejun

INFODEBIT şi MOSER la un Mic Dejun

Pe data de 30 octombrie curent, la Hotelul Leogrand, INFODEBIT a participat la Micul Dejun de Afaceri cu Excelenta Sa Domnul Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statelor Unite ale Americii Willian Moser şi distinşii membri AmCham. 

Discuţiile au purtat un caracter axat pe climatul de afaceri în Republica Moldova, viziunea SUA privind modalităţile de susţinere pe viitor a unor proiecte importante în ţara noastră, dilemele în soluţionarea problemelor de corupţie, educaţie, investiţii şi alte aspecte importante pentru businessul local şi parteneriatele mixte. 

Directorul Comercial Infodebit, Alexandru Mocanu a iniţiat o discuţie privind modalitatea şi utilitatea schimbării mentalităţii în societate prin bazele educatiei primare, cu eventualul suport al SUA; moment crucial privind toate barierele în societate, în mijlocul cărora se afla individul cu tot bagajul sau educaţional, profesional şi experienţă.

"Am dori fortificarea sistemului educaţional prin crerea de personalităţi în şcolile din Moldova, aspect nu mai puţin important pe lîngă cunoştinţe şi programul curicular".

Sursa foto: moldova.usembassy.gov