Ai închis creditul? Verifică-ți istoria de credit la INFODEBIT!

Ați închis recent un credit și vreți să vă asigurați că informația a fost transmisă și înregistrată corect în Raportul istoriei dumneavoastră de credit? Comandați online Raportul la INFODEBIT, pentru a avea dovada clară că nu mai figurați cu restanțe!

  • Pasul 1 - Introduceți IDNP-ul
  • Pasul 2 - Introduceți numărul de telefon
  • Pasul 3 - Achitați Raportul
  • Pasul 4 - Vă sunăm pentru a confirma adresa de livrare
  • Pasul 5 - Primiți Raportul și vă asigurați că toată informația este corectă

Situația înscrierii la Biroul Istoriilor de Credit INFODEBIT sau Raportul istoriei tale de credit reprezintă informații despre creditele contractate în trecut, cele aflate în derulare sau creditele unde aveți rolul de fidejusor/codebitor, mai exact suma creditelor, graficul de achitare, ratele care au fost achitate, precum și informații despre eventuale restanțe înregistrate și durata întârzierilor, indiferent că vorbim de împrumuturi la bănci sau instituții financiare nebancare.

Pe lângă aceste informații, Raportul istoriei dumneavoastră de credit va mai conține informații despre eventuale datorii la bugetul de stat, dovada veniturilor oficiale, date din Registrele Agenției Servicii Publice, istoricul verificărilor efectuate pe numele dumneavoastră la birourile istoriilor de credit, după caz extras din Registrul Executorilor Judecătorești din Republica Moldova.

Comandați acum Raportul pe www.infodebit.md în baza IDNP-ului dvs. și primiți toată informația la adresa dorită, prin scrisoare recomandată!

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, echipa INFODEBIT vă stă la dispoziție la (022) 96 09 01 sau 079 02 59 32.