INFODEBIT a devenit membru al Asociației Birourilor de Credit din Eurasia

INFODEBIT a devenit membru al Asociației Birourilor de Credit din Eurasia

INFODEBIT, cel mai inovativ și de încredere birou al istoriilor de credit din Republica Moldova, a devenit membru al Asociației Birourilor de Credit din Eurasia (ACIPE)

Calitatea de membru ACIPE reconfirmă eforturile #INFODEBIT de a oferi clienților cele mai bune servicii în domeniul istoriilor de credit și de a crește eficiența prin colaborarea cu cei circa 1000 de parteneri ACIPE atât din sfera financiară bancară, cât și nebancară din regiunea eurasiatică.

ACIPE a fost înființată în anul 2018, cu scopul de a facilita dezvoltarea serviciilor birourilor istoriilor de credit, întrucât acestea joacă un rol important în a ajuta consumatorii și întreprinderile mici și mijlocii să obțină finanțare. Rolul principal al ACIPE constă în asigurarea asistenței în procesul de schimb de informații între membrii Asociației despre împrumuturi și obligații legate de datorii atât pentru persoane juridice, cât și fizice. ACIPE numără circa 1000 de membri din domeniile financiar bancar și nebancar din țări precum: Georgia, Ucraina, Moldova, Kazahstan, Azerbaidjan, Republica Kârgâză, Tadjikistan.