Schimb de date între Biroul Istoriilor de Credit INFODEBIT  și Societatea pe Acţiuni TERMOELECTRICA

Schimb de date între Biroul Istoriilor de Credit INFODEBIT și Societatea pe Acţiuni TERMOELECTRICA

 

Începând din luna mai 2020, Biroul istoriilor de Credit INFODEBIT CREDIT REPORT și Societatea pe Acţiuni TERMOELECTRICA vor face schimb de informații privind comportamentul de plată al consumatorilor.

La licitația organizată de TERMOELECTRICA S.A. au participat toate cele 3 birouri ale istoriilor de credit din Republica Moldova, câștigător fiind desemnat Biroul Istoriilor de Credit INFODEBIT CREDIT REPORT.

Serviciile și produsele INFODEBIT sunt utilizate de clienți - participanți la sistemul informatic al Biroului, pentru a cunoaște comportamentul de plată al persoanelor fizice și/sau jurdice, respectiv gradul acestora de îndatorare. Astfel, se evaluează capacitatea de rambursare a persoanei vizate și se identifică dacă există sau nu riscul ca persoana să întârzie achitarea.

Orice persoană fizică are posibilitatea sa acceseze gratuit*, 1 dată la 30 de zile, propria informație creditară prin intermediul cabinetului personal, care poate fi creat, fără niciun cost, în doar câteva secunde pe pagina www.infodebit.md.

Biroul Istoriilor de Credit INFODEBIT CREDIT REPORT

*Ofertă valabilă până la 31.05.2020