DE CE AR TREBUI SĂ VERIFIC RAPORTUL ISTORIEI MELE DE CREDIT LA INFODEBIT?

DE CE AR TREBUI SĂ VERIFIC RAPORTUL ISTORIEI MELE DE CREDIT LA INFODEBIT?

Este important să verifici periodic informațiile cu care ești înscris la Biroul istoriilor de credit INFODEBIT, în special înainte de a solicita un împrumut pentru o investiție mai mare, cum ar fi o locuință sau o mașină.

Raportul istoriei tale de credit este un document important pentru creditori și le oferă informații detaliate despre angajamentele tale financiare curente/ anterioare, respectiv disciplina de plată. Astfel, în baza acestor informații și ținând cont de politica de creditare, instituția va decide dacă ești eligibil pentru un împrumut, dar și condițiile în care îți va acorda banii de care ai nevoie.

Dacă ai avut sau ai în prezent credite și ți s-a întâmplat să depășești termenele de achitare, atunci ar trebui să fii și mai cointeresat să-ți verifici Raportul istoriei de credit, pentru a afla dacă aceste informații au fost transmise către INFODEBIT și dacă sunt corecte. Mai mult, Raportul istoriei tale de credit poate conține informații despre eventuale restanțe la FISC sau datorii la alți furnizori de servicii.

E bine de știut că verificarea Raportului istoriei de credit este gratuită o dată pe an și ori de câte ori aveți nevoie - contra cost. Orice persoană poate primi fără bani, la prima solicitare dintr-un an calendaristic, Raportul cu informațiile despre propria situație.

Raportul istoriei de credit de la INFODEBIT se poate obține fizic - la oficiul INFODEBIT, on-line - prin crearea unui CABINET PERSONAL pe www.infodebit.md sau prin poștă. Procedura este foarte simplă:

1. Pentru a beneficia gratuit de primul Raport al istoriei tale de credit, este necesar să vii la INFODEBIT cu buletinul de identitate și să completezi o cerere;

2. Pentru a beneficia de acces on-line, 24/7 la Raportul istoriei tale de credit, acum aveți posibilitatea de a verifica gratuit 1 dată la 30 de zile propria istorie creditară prin intermediul CABINETULUI PERSONAL, pe care îl puteți crea în doar câteva secunde pe pagina www.infodebit.md, utilizând semnătura electronică sau mobilă.

2. Pentru a primi Raportul acasă prin poștă în timp de 2 - 3 zile lucrătoare, accesează www.infodebit.md și completează cererea online.


Pentru informații suplimentare, echipa INFODEBIT vă stă la dispoziție la numerele de telefon (022) 82 97 27 / VIBER +373 79 33 44 14.

De asemenea, răspundem prompt la mesajele dumneavostră pe chat-ul instant de pe pagina noastră www.infodebit.md sau Facebook - @InfodebitMoldova