De ce istoria de credit contează în perioadele de scădere economică?

De ce istoria de credit contează în perioadele de scădere economică?

Vă neliniștesc știrile legate de creșterea inflației și o eventuală criză economică? O istorie de credit pozitivă și un scoring creditar bun vă pot oferi liniște și siguranța că, în cazul unor situații de urgență, veți putea beneficia de un împrumut în condiții avantajoase.

Nu putem spune cu certitudine dacă ceea ce spun știrile se va întâmpla sau nu, dar simțim deja unele efecte asupra portofelului. De aceea, în loc să stăm și să ne facem griji cu privire la ce s-ar putea întâmpla, ar fi mult mai indicat să ne pregătim pentru orice eventualitate.

Crearea unui fond de economii și asigurarea unei surse de venit suplimentar sunt două lucruri pe care le puteți face pentru a limita impactul situațiilor neprevăzute asupra bugetului personal și a vieții de zi cu zi.

În paralel, verificați istoria personală de credit la INFODEBIT și asigurați-vă că este una pozitivă, având astfel un plan de rezervă în cazul în care veți avea nevoie de un împrumut, pentru a acoperi cheltuielile personale până vă reveniți din punct de vedere financiar. O istorie de credit pozitivă și un scoring creditar bun vă pot asigura condiții mai bune de creditare și un timp mai scurt de aprobare.

Acest lucru este cu atât mai important, întrucât, așa cum probabil știți deja că atât limitele, cât și condițiile de creditare au fost modificate prin noul cadru normativ adoptat de Parlament și Banca Națională a Moldovei.

Pentru a verifica istoria dumneavoastră de credit, accesați pagina noastră www.infodebit.md, introduceți IDNP-ul personal, achitați și plasați comanda, iar noi vă expediem Raportul prin scrisoare recomandată la adresa dorită, timp de 2 - 3 zile sau vă așteptăm la oficiul INFODEBIT, cu buletinul de identitate, pentru a-l verifica gratuit, o dată pe an, istoria dumneavoastră de credit.

Pentru informații suplimentare, echipa INFODEBIT vă stă la dispoziție la numerele de telefon: 0 (22) 82 97 27 / VIBER +373 79 33 44 14