6 ani de la înființarea INFODEBIT. Ce mesaje aniversare a transmis echipa

6 ani de la înființarea INFODEBIT. Ce mesaje aniversare a transmis echipa

Antonina, Director general

Infodebit pentru mine este o familie, alături de INFODEBIT am crescut, am trecut prin noi provocări și experiențe unice. De 5 ani de când lucrez pentru această companie mă trezesc dimineața cu energie și emoții pozitive. La mulți ani INFODEBIT și echipei, voi scrieți zi de zi istoria de succes a companiei noastre.

Veaceslav, Director de dezvoltare

Sunt inspirat de echipa INFODEBIT, de cetățenii acestei țări și de dorința continuă de dezvoltare și inovație. Creștem eforturile pentru sporirea educației financiare. Promitem să devenim mai buni cu fiecare an și să ne facem treaba într-un mod profesionist și transparent. Spun ,,La mulți ani” nu doar echipei INFODEBIT, ci și colaboratorilor, clienților și fiecărui om care crede în compania noastră!

Adelina, Director financiar

Îi urez companiei INFODEBIT să fie partenerul de încredere pentru fiecare agent economic din Republica Moldova și platforma informațională la care cetățenii se vor conecta, în primul rând, atunci când urmează sa ia o decizie pe plan financiar, să procure, să vândă, sa ia sau să dea cu împrumut. Vânzări mari! Creativitate! Să rămânem în continuare o echipă frumoasă, profesionistă, unită și făină!

Tatiana, Manager vânzări

Dragi colegi, sincere felicitări cu prilejul celei de-a 6-a aniversări a companiei noastre! Îmi doresc să fim fericiți și împliniți pentru că muncim cot la cot pentru un scop frumos, îmi doresc să avem realizări frumoase atât la serviciu, cât și acasă! Fie ca armonia, bunăstarea și buna dispoziție să vă însoțească în toate!

Liviu, IT Project manager

INFODEBIT nu este doar un job, este un loc unde ne facem prieteni, împărtășim succese și avem unde să creștem și să ne dezvoltăm. Ca în orice familie, avem zile bune și zile în care lucrurile nu merg așa cum ne-am aștepta, dar atunci intervin colegii cu încurajări și gânduri bune și știm că, indiferent de situație, avem oameni buni lângă noi, pregătiți mereu să ne susțină. Să ne trăiești INFODEBIT, sunt mândru de tine!

Maria, Contabil-șef

Sunt onorată să spun că lucrez la INFODEBIT, pentru că sunt mândră să fac parte dintr-o companie care nu încetează să crească și să se dezvolte. Asta ne motivează pe noi, angajații, să fim și mai ambițioși și mai perseverenți. Să creștem frumos împreună, echipă! La mulți ani nouă!

Mihail, IT Project manager superior

Cea mai mare realizare pentru mine este să văd compania în care lucrez cum prosperă, asta înseamnă că ne facem munca bine. Abia aștept să văd următoarele succese ale echipei și să facem lucruri mari împreună!

Vadim, Analist date

În spatele succesului înregistrat de INFODEBIT stau oameni muncitori, dedicați și uniți. Fiecare își face treaba cum poate mai bine, dar niciodată nu uităm că efortul comun stă la baza unei dezvoltări armonioase. Să ne bucurăm, dragi colegi, de încă un an în care am obținut rezultate frumoase împreună.

Mihaela, IT Project manager

Fiecare zi, INFODEBIT este pentru noi o mică victorie. Acțiune cu acțiune, idee cu idee, fiecare proces dus până la capăt cu succes reprezintă o parte dintr-un mecanism mare și interesant. Sper să avem cu toții sănătate, idei mărețe și mulți ani împreună.

Nadejda, Specialist logistică

Dragi colegi, noi suntem INFODEBIT! Felul în care se dezvoltă această companie reflectă roadele muncii și ale dedicării noastre. Suntem oamenii potriviți la locul potrivit și am încrederea că împreună vom realiza multe obiective și proiecte de succes! La mulți ani nouă!

Vladimir, IT Project manager

INFODEBIT a dovedit de-a lungul anilor că este o companie de încredere, competentă și în continuă dezvoltare. Partenerii noștri s-au convins prin fapte, nu prin vorbe că suntem o echipă serioasă și tindem spre țeluri mari. Mă mândresc cu tot ce a realizat compania până acum și știu sigur că acesta este doar începutul! La multe inițiative și proiecte frumoase împreună!