Direct Credit - partener INFODEBIT

Direct Credit - partener INFODEBIT

Organizaţia de Mincrofinanţare DIRECT CREDIT a semnat parteneriatul de colaborare cu Registrul Negativ al Debitorilor Activi - INFODEBIT.

Direct Credit este o organizaţie de microfinanţare social responsabilă, care oferă servicii simple şi accesibile la cele mai avantajoase condiţii pentru oameni, tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabilă a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea de creditare.

INFODEBIT se mîndreşte cu un astfel de partener şi de scopurile care le urmăreşte acesta.

De asemenea, INFODEBIT salută alegerea organizaţiilor de microfinanţare în colaborarea cu Registrul Negativ al Debitorilor Activi, în vederea reducerii riscurilor în lucrul cu partenerii, consumatorii şi debitorii, precum şi eficientizarea afacerilor proprii.

Suntem pe deplin convinşi că parteneriatul cu Direct Credit, precum şi cu restul companiilor de microfinanţare, pune bazele unei colaborări de lungă durată şi un beneficiu reciproc avantajos.

Bun venit Direct Credit !