AGENȚII ECONOMICI au acces LA RAPORTUL FINANCIAR STATISTIC

AGENȚII ECONOMICI au acces LA RAPORTUL FINANCIAR STATISTIC

În premieră pentru sfera de afaceri din Moldova, agenții economici au acces la Raportul financiar statistic

Începând de astăzi, societățile comerciale vor avea acces la Raportul financiar statistic, printr-un serviciu nou, lansat de Biroul istoriilor de credit „Infodebit Credit Report”. Acest instrument de analiză va fi disponibil atât pentru propria companie, cât și pentru un agent economic terț, față de care există interes de afaceri.

Prin intermediul acestui serviciu, agenții economici vor avea acces la un instrument cuprinzător și eficient pentru evaluarea factorilor de risc, în baza multiplilor indicatori reflectați în Raport. Astfel, societățile comerciale interesate vor putea verifica cu cine fac afaceri, fapt deosebit de important în cazul contractării serviciilor și produselor cu achitarea ulterior livrării acestora.

De asemenea, în baza acestor date companiile vor putea personaliza pachetele de servicii oferite partenerilor de afaceri în funcție de posibilități, precum și de nevoile acestora. Raportul financiar statistic oferă o bază solidă de informații pentru analiza performanței unei afaceri, la îndemâna oricărui agent economic, ținând cont de principiul „Crede, dar verificăˮ- „Trust, but Verify”.

Printre informațiile oferite de Biroul istoriilor de credit „Infodebit Credit Report”, prin intermediul noului serviciu, se numără date despre: venituri și cheltuieli după natura acestora, bilanțul contabil (activ și pasiv), situația de profit și pierdere, situația modificărilor capitalului propriu, situația fluxurilor de numerar, relații cu nerezidenți, alte date particulare și generale.

Raportul financiar statistic este disponibil atât la solicitare individuală, cât și la abonament. 

Până în prezent, agenții economici aveau la dispoziție un serviciu similar, oferit de organele de statistică, cu acces doar la informațiile referitoare la situația proprie.

Biroul istoriilor de credit „Infodebit Credit Report”

Dep. Sales&Marketing • www.infodebit.md • (022) 829 727 • Chișinău, Șos. Hîncești 138/1