Andrain Culev, Sales Manager: Infodebit este o companie relativ tânără, dar are un potențial foarte mare de creștere

Andrain Culev, Sales Manager: Infodebit este o companie relativ tânără, dar are un potențial foarte mare de creștere

Succesul nostru se datorează unor buni profesioniști. Vă invităm să cunoașteți specialiștii Infodebit, pentru a ști pe cine vă bazați, atunci când apelați la noi.

Ce studii aveți sau care este experiența dumneavoastră de muncă?

Andrian Culev: Am o experință de patru ani în domeniul vânzărilor și m-am alăturat echipei Infodebit acum aproape un an.

Care a fost prima părere despre Infodebit?

Andrian Culev: Inițial mi s-a părut complicat domeniul, dar am intrat repede în esență.

De ce vă place să munciți la Infodebit?

Andrian Culev: Infodebit este o companie relativ tânără, dar are un potențial foarte mare de creștere, în consecință - o perspectivă bună pentru echipă. Îmi place să muncesc la Infodebit pentru că avem un colectiv tânăr, prietenos și este un loc unde mereu înveți ceva nou.

Ce vă place să faceți în timpul liber?

Andrian Culev: În timpul liber îmi place să fac sport, merg sală, iar când nu sunt la sală îmi petrec timpul cu cei apropiați.

Cum credeți că ajută Infodebit mediul de afaceri din Moldova? Dar cetățeanul de rând?

Andrian Culev: Serviciile noastre ajută mediul de afaceri să-și diminueze riscurile de neplată, iar cetățenilor le oferă posibilitatea de a avea o reputație financiară bine pusă la punct, prin crearea unor istorii de credit pozitive.

Care este cea mai întâlnită prejudecată despre activitatea Infodebit și ce ați face pentru a o schimba?

Andrian Culev: În funcție de background-ul potențialilor clienți diferă și prejudecățile, dar acestea sunt depășite în general ușor atunci când există comunicare. De cele mai multe ori în rezultatul acestei comunicări se creează parteneriate de durată, pentru că atât mediul de afaceri, cât și cetățenii încep să înțeleagă că este mai convenabil să previi o situație păguboasă pentru bugetul propriu, decât să repari un prejudiciu material.

Vă mulțumim