Liviu Deleanu, Senior IT Project Manager: La Infodebit soluțiile IT sunt integrate natural în munca echipei, iar asta înseamnă în termeni de efort și rezultat că „1+1=3”

Liviu Deleanu, Senior IT Project Manager: La Infodebit soluțiile IT sunt integrate natural în munca echipei, iar asta înseamnă în termeni de efort și rezultat că „1+1=3”

Succesul nostru se datorează unor buni profesioniști. Vă invităm să cunoașteți specialiștii Infodebit, pentru a ști pe cine vă bazați, atunci când apelați la noi.

Ce studii aveți sau care este experiența dumneavoastră de muncă?

Liviu Deleanu: Am studii în domeniul IT și o experiență de muncă de șapte ani în cadrul Companiei Incaso.

Care a fost prima părere despre Infodebit?

Liviu Deleanu: Având în vedere că am stat la baza creării companiei și am pus mult suflet, dar și multă muncă, cred în continuare că Biroul istoriilor de credit Infodebit are o perspectivă frumoasă de dezvoltare.

De ce vă place să munciți la Infodebit?

Liviu Deleanu: Există o sinergie aproape perfectă la nivelul Infodebit, în sensul că munca echipei și soluțiile IT se completează în mod armonios. Este un lucru bun dacă te gândești la oportunități și la performanța care poate fi obținută având la dispoziție tehnologia. La Infodebit soluțiile IT sunt integrate natural în munca echipei, iar asta înseamnă în termeni de efort și rezultat că „1+1=3”. Pentru un specialist IT, această sinergie aduce satisfacții, chiar dacă este vorba de foarte multă muncă pentru a menține funcționalitatea sistemelor.

Ce vă place să faceți în timpul liber?

Liviu Deleanu: Atunci când nu navighez pe internet pentru a afla lucruri noi, mă găsiți jucând volei.

Cum credeți că ajută Infodebit mediul de afaceri din Moldova? Dar cetățeanul de rând?

Liviu Deleanu: Într-o țară în care educația financiară este la un nivel destul de mic, Infodebit este o soluție care ajută atât consumatorii, cât și creditorii să evite diverse riscuri financiare. Tindem să fim o companie care promovează și contribuie la educația financiară a cetățenilor.

Care este cea mai întâlnită prejudecată despre activitatea Infodebit și ce ați face pentru a o schimba?

Liviu Deleanu: „Încă niște cadre care scurg de bani”, cred că aceasta e cea mai raspândită prejudecată. Din păcate, lipsa educației financiare îi împiedică pe mulți să înțeleagă faptul că Infodebit este investiție strategică și nu o cheltuială, care, oricum, este foarte rezonabilă dacă ne gândim la câți bani poate pierde un agent economic sau o persoană ca urmare a faptului că nu se interesează de reputația sa financiară. Cea mai simplă cale de a schimba o prejudecată este informarea, iar rețelele de socializare reprezintă cea mai bună alegere, având în vedere impactul acestora.

Vă mulțumim