Când și de ce este recomandat să apelezi la INFODEBIT?

Când și de ce este recomandat să apelezi la INFODEBIT?

Ai o afacere, lucrezi în vânzări sau ocupi o funcție de top management și vrei să stabilești o colaborare de business? Înainte să bați palma cu potențialul partener de afaceri, ar fi bine să-i verifici activitatea și să te asiguri că negociezi termenii parteneriatului în cele mai bune condiții pentru tine.

Prin natura activității sale, realizată în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova, Biroul istoriilor de credit INFODEBIT oferă asistență specializată și informații din surse sigure pentru o radiografie completă a business-ului potențialului partener, din punct de vedere juridic și financiar.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face, pentru a te asigura că persoana cu care îți dorești să închei un parteneriat are un business sănătos, este să apelezi la INFODEBIT dacă:

Nu ești sigur de vechimea/ istoricul activității potențialului partener de afaceri

Accesând www.infodebit.md este foarte simplu să verifici online informațiile pe care ți le furnizează potențialul tău partener de business, chiar în timp ce te afli la discuții cu acesta. Ai nevoie doar de conexiune la internet pentru a verifica datele, în timp real și gratis, despre fondatori, istoric, administratori, adrese etc. Trebuie doar să introduci IDNO-ul sau denumirea companiei în modulul dedicat verificării agenților economici, iar website-ul nostru îți va afișa imediat rezultatele.

Nu ai informații de încredere privind bonitatea viitorului partener de business

Solicită de la INFODEBIT evaluarea bonității persoanei juridice, prin atribuirea unui punctaj de SCORING. Punctajul se atribuie în baza unui modul de SCORING creat și dezvoltat de INFODEBIT, în baza datelor statistice analizate, de regulă, trimestrial, prin cumul cu date despre angajamentele financiare ale persoanei evaluate.

Vrei să afli starea financiară a partenerului de afaceri

Prin intermediul Raportului financiar statistic al agenților economici, INFODEBIT vă propune un alt mod de a face afaceri: mult mai sigur, bazat pe date verificate. Solicitând acest serviciu de la INFODEBIT, puteți verifica situația potențialului partener privind veniturile și cheltuielile după natura acestora, bilanțul contabil (activ și pasiv), situația de profit și pierdere, situația modificărilor capitalului propriu, situația fluxurilor de numerar, relații cu nerezidenți, alte date particulare și generale. În baza acestor infomații, companiile pot personaliza pachetele de servicii oferite clienților în funcție de posibilități, precum și de nevoile acestora. 

Recomandarea specialiștilor INFODEBIT este să verificați nu doar compania, ci și persoana.

Chiar dacă parteneriatul de business este încheiat între persoane juridice, ar fi bine să te documentezi și în ceea ce privește persoana care gestionează afacerea și/ sau persoana cu care vei interacționa.