INFODEBIT invitat la Vox PUBLIKA

INFODEBIT invitat la Vox PUBLIKA

Directorul Comercial al INFODEBIT SRL, dl Alexandru Mocanu, a participat in cadrul emisiunii Vox Publika, ieri, 23 noiembrie 2014.

A fost abordata tematica salariilor si veniturilor cetatenilor din Republica Moldova, precum si coraportul dintre acestea.

Intrebarea serii a fost "Este posibila existenta numai din salariu?", la care, in urma televoting-ului cocetatenii nostri au raspuns DA - 8% si NU - 92%. Rezultatul respectiv a fost inaintat spre comentare invitatilor din platoul Publika.

Dl Mocanu a mentionat ca una din problemele majore ale moldovenilor este ineficienta gestionarii propriului buget, procurarile exagerate si inutile ale unor sau altor produse de lux.

Un exemplu elocvent spre care poate tinde tara noastra, marcat de dl Mocanu A., este situatia statelor baltice, economia carora, dupa obtinerea independentei, este la un nivel de invidiat. Astfel, a urmat intrebarea catre ceilalti participanti la talk-show privind pasii ce ar trebui urmati in consolidarea economiei RM, ce a generat un sir de discutii constructive la subiect.