Auditul calității reconfirmă certificarea INFODEBIT pentru standardele ISO 9001 și ISO 27001

Auditul calității reconfirmă certificarea INFODEBIT pentru standardele ISO 9001 și ISO 27001

INFODEBIT a încheiat cu succes, săptămâna curentă, auditul anual de supraveghere, care a reconfirmat respectarea de către companie a standardelor internaționale de calitate ISO 9001 și ISO 27001.

Auditul de supraveghere se realizează anual, pentru a reconfirma faptul că sistemul de management al calității este complet operațional, conform cerințelor celor două standarde.

Certificările ISO 9001 și ISO 27001 obținute de INFODEBIT garantează faptul că serviciile companiei respectă standarde înalte de calitate recunoscute internațional și corespund așteptărilor clienților.

INFODEBIT este primul și unicul birou al istoriilor de credit din Republica Moldova care deține certificarea ISO 9001 și ISO 27001, începând cu anul 2017.

Certificatele ISO reprezintă aprecierea calității actului managerial de către un evaluator extern, precum și o apreciere a bunelor practici la nivelul unei companii. Standardul ISO 9001 este axat pe eficiența managementului proceselor interne, respectiv gestionarea informațiilor și a documentelor, fiind orientat către client și evaluarea satisfacției acestuia. ISO 27001 este un standard internațional de securitate a informației, care pune accent mai mult pe măsurarea și evaluarea eficienței efectuării sistemului de management al securității informației. Auditul INFODEBIT a fost realizat de „QMSCERT Certificare România” - partener internațional şi reprezentant în România a Organismului de Certificare „QMSCERT Ltd Greciaˮ.